FixjeVanMoof

Laatst bijgewerkt: 2 augustus 2023

  1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn aangegaan tussen Fixjevanmoof.nl, en de klant.

  1. Producten en diensten

Fixjevanmoof.nl levert onderdelen voor VanMoof-fietsen, zoals weergegeven op onze website. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de informatie over onze producten zo nauwkeurig mogelijk is.

  1. Levertijd

Hoewel we ernaar streven om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, vragen we uw begrip dat, vanwege het werken met een klein team, de levering tot 5 werkdagen kan duren.

  1. Prijzen en betaling

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Betalingen kunnen worden gedaan via de betalingsmethoden die worden aangeboden tijdens het afrekenproces.

  1. Retourneren

5.1. Retourbeleid

We accepteren retourzendingen onder de volgende voorwaarden:

  • De klant moet binnen 14 dagen na ontvangst van het product een retouraanvraag indienen.
  • De klant moet een geldige reden opgeven voor het retourneren van het product.
  • Het product moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

5.2. Retourprocedure

Om een product te retourneren, moet de klant een retourformulier invullen, dat beschikbaar is op onze website. De klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Wanneer we het geretourneerde product ontvangen en goedkeuren, zullen we de oorspronkelijke verzendkosten vergoeden aan de klant.

  1. Aansprakelijkheid

Fixjevanmoof.nl is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van onze producten. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de producten veilig en correct te gebruiken.

Fixjevanmoof.nl is tevens niet verantwoordelijk voor eventuele fouten door de klant, en defecten aan ons product of de fiets van de klant, door deze fouten.

  1. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing zodra ze op onze website zijn gepubliceerd.